Меню
Вашата количка

Мелници за подправки

Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Прясно смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър -..
9.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 с..
9.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки. Смлените подправки са събират в контейнерче. Изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см...
9.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метална мелничка за подправки с контейнерче за събиране на смлените подправки. Метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е красиво допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята. Традиционни етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см., дължина на дръжката..
9.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи и с капаче за затваряне на мелещата част. Прясно смлените подправки се мелят директно върху ястието. Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елемен..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи части. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Металната мелничка е красиво допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с пленителните си етно орнаменти и цветове. Висо..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи елементи. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Мелничката е приятно допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята с пленителните си цветове и етно детайли. Височина..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Подправки се смилат директно върху ястието. Без пластмасови мелещи елементи.Мелничката е приятно допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята с пленителните си цветове и етно детайли. Височина - 8 см., диаметър ..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Без значение какво кафе обичате - еспресо, филтърно или на джезве, използвайте тази лъжичка с неповторим дизайн и автентично изпълнение. Една лъжичка смляно кафе е достатъчна за приготвяне на една чаша ароматно кафе. Лъжичките са подходящи и за дозиране и пресипване на подправки. Лъжичките за дозир..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Подправките се смилат директно върху ястието. Без пластмасови мелещи елементи.Мелничката е чаровно допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с пленителните си цветове и традиционни етно детайли. Височина - 8 см...
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Комплект от пет метални мелнички за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Прясно смлените подправки се мелят директно върху ястието. Изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Мелничките са красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните ..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)