Меню
Вашата количка

Мелници за подправки

Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Прясно смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър -..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови елементи. Смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - ..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 с..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки. Смлените подправки са събират в контейнерче. Изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см...
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки. Смлените подправки са събират в контейнерче. Изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови елементи.Мелничката е приятно допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с традиционни етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см., дъл..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за подправки с контейнерче за събиране на смлените подправки. Метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е красиво допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята. Традиционни етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см., дължина на дръжката..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Комплект от шест метални мелнички за подправки. Смлените подправки се събират в контейнерче. Изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови части.Мелничките са красиво допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята. Мелничките са изпълнени с традиционни етно орнаменти и цветове. Височина - ..
40.00 лв. 54.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи и с капаче за затваряне на мелещата част. Прясно смлените подправки се мелят директно върху ястието. Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елемен..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи части. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Металната мелничка е красиво допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с пленителните си етно орнаменти и цветове. Висо..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи елементи. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Мелничката е приятно допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята с пленителните си цветове и етно детайли. Височина..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Подправки се смилат директно върху ястието. Без пластмасови мелещи елементи.Мелничката е приятно допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята с пленителните си цветове и етно детайли. Височина - 8 см., диаметър ..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Без значение какво кафе обичате - еспресо, филтърно или на джезве, използвайте тази лъжичка с неповторим дизайн и автентично изпълнение. Една лъжичка смляно кафе е достатъчна за приготвяне на една чаша ароматно кафе. Лъжичките са подходящи и за дозиране и пресипване на подправки. Лъжичките за дозир..
9.00 лв. 12.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Подправките се смилат директно върху ястието. Без пластмасови мелещи елементи.Мелничката е чаровно допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с пленителните си цветове и традиционни етно детайли. Височина - 8 см...
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Комплект от пет метални мелнички за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Прясно смлените подправки се мелят директно върху ястието. Изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Мелничките са красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните ..
24.00 лв. 35.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)