Меню
Вашата количка

Натурални сапуни

Натурален сапун съдържащ частици кайсиеви ядки в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат на лимон и чаено цвете. Съчетанието от натурални базови масла и ексфолииращият ефект на кайсиевите частици осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Кайсиевите частиц..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на арганово масло, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат Night Wish. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини м..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на масло от какао, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Какаовото масло е изключително богато на мастни киселини и на важни елементи, ..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на известната кал от Мъртво море (Maris Limus), в съчетание с подхранващи масла и фин морски аромат. Сапунът е богат на активни елементи и минерали, осигуряващи нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Калта от Мъртво море съдържа повече от 25 ак..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натуралният сапун от маслиново масло е произведен ръчно, по традиционни методи, изцяло от натурални съставки. Маслиновото масло съдържа олеинова киселина и полифеноли, които подобряват тонуса на кожата. Маслиновото масло е богато на антиоксиданти, които спомагат за регенерацията на кожните клетки...
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Натуралният сапун с масло от див шамфъстък и масло от маслини е произведен ръчно, по традиционни методи, изцяло от натурални съставки. Сапунът е подходящ за редовна употреба, като миещо средство, както и за употреба при кожни проблеми. Натуралните съставки въздействат благоприятно върху кожата на тя..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Натуралният сапун от маслиново масло и катран от хвойна е произведен ръчно, по традиционни методи, изцяло от натурални съставки. Маслиновото масло съдържа олеинова киселина и полифеноли, които подобряват тонуса на кожата. То е богато на антиоксиданти, които спомагат за регенерацията на кожните кле..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Натуралният сапун от маслиново масло и биологично-активна сяра е произведен ръчно, по традиционни методи, изцяло от натурални съставки. Маслиновото масло съдържа олеинова киселина и полифеноли, които подобряват тонуса на кожата. То е богато на антиоксиданти, които спомагат за регенерацията на кожнит..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)