Меню
Вашата количка

Доставка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска фирма Speedy до посочен от Потребителя офис или до адрес на територията на Република България. Доставката се осъществява в рамките на 1-3 работни дни. Доставка е с фиксиран размер от 4.00 лв. до офис на Speedy и 7.00 лв. до адрес. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако не е изрично указано друго на Уеб сайта.

При поръчка над 70 лв. доставката е безплатна, и е за сметка на Доставчика.

Преди изпращане на поръчаната стока, Доставчикът може да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Доставчикът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Потребителят е може да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Доставчикът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на Уеб сайта.