Меню
Вашата количка

За нас

За Zazu Studio

Историята ни започна преди повече от десет години, когато реализирахме първите си малки продажби в международни платформи и с малки стъпки навлизахме в интернет търговията. Измина време, през което се сблъсквахме с всички проблеми свързани с изграждането на една работеща система, започваща от доставчика, до крайния клиент. Положителните отзиви за предлаганите продукти, ни насърчиха да продължим да се развиваме и да обогатяваме продуктовата си линия.

Натрупахме значителен опит и като логично продължение на това, с което се занимаваме и въз основа на знанията, които изградихме през тези години се роди идеята ни за собствен онлайн магазин. Той е вече факт и това, че четете този текст в момента, може само да ни радва и стимулира.

В Zazu Studio се опитваме да помагаме на хората да изберат продукти, които щадят планетата ни. Стремим се да предлагаме продукти за многократна употреба, което да редуцира отпадъка, които отделяме, както и продукти произведени от естествени, биоразградими материали, без употребата на изкуствени материали, пластмаси и химикали.

Нашата философия е доволен клиент, успешен бизнес и една по-чиста планета, и искаме Ви кажем едно огромно благодаря, че ви има и сте до нас!

От екипа на Zazu Studio