Меню
Вашата количка

Casyopea

Натурален сапун съдържащ частици кайсиеви ядки в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат на лимон и чаено цвете. Съчетанието от натурални базови масла и ексфолииращият ефект на кайсиевите частици осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Кайсиевите частиц..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Натурален сапун създаден на базата на арганово масло, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат Night Wish. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини м..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Натурален сапун съдържащ масло от авокадо в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат на тъмна череша. Съчетанието от натурални масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Маслото от авокадо има силно противовъзпалително действие и е силен антиоксидант ..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Натурален сапун създаден на базата на известната кал от Мъртво море (Maris Limus), в съчетание с подхранващи масла и фин морски аромат. Сапунът е богат на активни елементи и минерали, осигуряващи нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Калта от Мъртво море съдържа повече от 25 ак..
7.00 лв.
Без данък:5.83 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)