Меню
Вашата количка

Casyopea

Ексфолиант за тяло с натурално масло от арган, частички кафе, натурални масла и витамин Е. Ексфолиантът за тяло Argania & Coffee интензивно почиства повърхностния слой на кожата, благодарение на ексфолиращия ефект на съдържащите се микрочастици. Натуралните растителни масла проникват в дълбочина..
22.00 лв. 24.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Ексфолиант за тяло Maris Limus
Ново -10 %
Ексфолиантът за тяло Maris Limus интензивно почиства повърхностния слой на кожата, благодарение на ексфолиращия ефект на солите от Мъртво море. Солите засилват кръвообръщението, почистват и регенерират кожата. Натуралните масла – бадемово масло, кокосово масло, масло от гроздови семки, масло от пшен..
19.00 лв. 21.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Натурален сапун съдържащ частици кайсиеви ядки в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат на лимон и чаено цвете. Съчетанието от натурални базови масла и ексфолииращият ефект на кайсиевите частици осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Кайсиевите частиц..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на арганово масло, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат Night Wish. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини м..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на масло от какао, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Какаовото масло е изключително богато на мастни киселини и на важни елементи, ..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на известната кал от Мъртво море (Maris Limus), в съчетание с подхранващи масла и фин морски аромат. Сапунът е богат на активни елементи и минерали, осигуряващи нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Калта от Мъртво море съдържа повече от 25 ак..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)