Меню
Вашата количка

Специални предложения

Ексфолиант за тяло с натурално масло от арган, частички кафе, натурални масла и витамин Е. Ексфолиантът за тяло Argania & Coffee интензивно почиства повърхностния слой на кожата, благодарение на ексфолиращия ефект на съдържащите се микрочастици. Натуралните растителни масла проникват в дълбочина..
22.00 лв. 24.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Ексфолиантът за тяло Maris Limus интензивно почиства повърхностния слой на кожата, благодарение на ексфолиращия ефект на солите от Мъртво море. Солите засилват кръвообръщението, почистват и регенерират кожата. Натуралните масла – бадемово масло, кокосово масло, масло от гроздови семки, масло от пшен..
19.00 лв. 21.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Пълният комплект кутии за храна Mintie Duo е идеалното решение за Вашите ежедневни нужди при съхранение на храна и пренасянето ѝ до училище, работно място, спортна зала или разходка сред природата. Кутиите Mintie са създадени от изключително устойчива инокс стомана* с една единствена цел - да носите..
59.00 лв. 69.00 лв.
Без данък:49.17 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Прясно смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър -..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Натурален сапун съдържащ частици кайсиеви ядки в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат на лимон и чаено цвете. Съчетанието от натурални базови масла и ексфолииращият ефект на кайсиевите частици осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Кайсиевите частиц..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на арганово масло, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат Night Wish. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини м..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на масло от какао, в съчетание с подхранващи базови масла и пленителен аромат. Съчетанието от натурални базови масла осигурява нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Какаовото масло е изключително богато на мастни киселини и на важни елементи, ..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Натурален сапун създаден на базата на известната кал от Мъртво море (Maris Limus), в съчетание с подхранващи масла и фин морски аромат. Сапунът е богат на активни елементи и минерали, осигуряващи нежно, но в същото време дълбоко почистване на Вашата кожа. Калта от Мъртво море съдържа повече от 25 ак..
6.50 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.42 лв.
Комплектът кутии за храна Mintie Midi е идеалното решение за Вашите ежедневни нужди при съхранение на сутрешна и следобедна закуска или дребно ястие, и пренасянето им до училище, работно място, спортна зала или разходка сред природата. Кутиите Mintie са създадени от изключително устойчива инокс стом..
39.00 лв. 44.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови елементи. Смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - ..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Бутилката за течности от неръждаема стомана Mintie значително намаля нуждата от използване на еднократни пластмасови бутилки и е идеалният еко избор за хидратация на Вашия организъм. Здрава, изключително лека и направена от един пласт устойчива инокс стомана*, за да ви служи с години. Бутилката е 10..
29.00 лв. 34.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 с..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Бутилката за течности от неръждаема стомана Mintie значително намаля нуждата от използване на еднократни пластмасови бутилки и е идеалният еко избор за хидратация на Вашия организъм. Здрава, изключително лека и направена от един пласт устойчива инокс стомана*, за да ви служи с години. Бутилката е 10..
34.00 лв. 39.00 лв.
Без данък:28.33 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки. Смлените подправки са събират в контейнерче. Изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е приятно допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с традиционните си етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см...
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки. Смлените подправки са събират в контейнерче. Изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови елементи.Мелничката е приятно допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с традиционни етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см., дъл..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Метална мелничка за подправки с контейнерче за събиране на смлените подправки. Метална мелеща част, без пластмасови елементи.Мелничката е красиво допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята. Традиционни етно орнаменти и цветове. Височина - 11 см., диаметър - 4,5 см., дължина на дръжката..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Комплект от шест метални мелнички за подправки. Смлените подправки се събират в контейнерче. Изцяло метален мелещ механизъм, без пластмасови части.Мелничките са красиво допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята. Мелничките са изпълнени с традиционни етно орнаменти и цветове. Височина - ..
40.00 лв. 54.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи и с капаче за затваряне на мелещата част. Прясно смлените подправки се мелят директно върху ястието. Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елемен..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи части. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Металната мелничка е красиво допълнение към вашата маса и интериора на кухнята с пленителните си етно орнаменти и цветове. Висо..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с капаче за затваряне на мелещата част. Без пластмасови мелещи елементи. Прясно смлените подправки се посипват директно върху ястието. Мелничката е приятно допълнение към вашата трапеза и интериора на кухнята с пленителните си цветове и етно детайли. Височина..
6.00 лв. 7.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)