Меню
Вашата количка

Медни джезвета

Медните джезвета са използвани от стотици години за приготвяне на кафе. Без значение на пясък, котлон или газ, кафето Ви ще има традиционен вкус и аромат. Добавете в модерното си и забързано ежедневие автентична нотка наслада. Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медн..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Медните джезвета за приготвяне на кафе са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафето Ви ще има истински аромат и вкус. Добавете в модерното си и забързано ежедневие традиционна нотка наслада. Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медно ..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медно джезве ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Цветната гравюра придава допълнителен чар на джезвето, и го превръща в красиво и практично допълнение към декорацията на Вашата кухня и всекидневна. Медните с..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша турско кафе. Ръчно изработеното медно джезве ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, газ или котлон, кафето Ви ще има истински..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното гравирано медно джезве с дървена дръжка ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафет..
89.00 лв.
Без данък:74.17 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)