Меню
Вашата количка

Лъжици

Лъжички за кафе или чай с традиционни етно мотиви в цвят на старо сребро. Тези ефектни лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за поднасяне на топли напитки и ще придадат неповторима атмосфера на вашата кухня. Завършекът от зелено мънисто допълва приятния ефект, който ще оставят във вашите гости. ..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви и цвят на старо сребро. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за поднасяне на топли напитки и ще придадат неповторима атмосфера на трапезата ви. Завършекът от лилаво мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Всичк..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви и цвят на стара мед. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за поднасяне на топли напитки и ще придадат неповторима атмосфера на трапезата ви. Завършекът от червено мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Лъжички..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви и цвят на сребро. Завършекът от червено мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат неповторима атмосфера на кухнята ви. Лъжички са..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви в цвят на състарена мед. Завършекът от зелено мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат приятна атмосфера на кухнята ви. Лъжички ..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви в цвят на състарена мед. Завършекът от лилаво мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат приятна атмосфера на кухнята ви. Лъжички ..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви в цвят на състарено сребро. Завършекът от бяло мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат приятна атмосфера на кухнята ви. Лъжички..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви в сребърен цвят. Завършекът от зелено мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат приятна атмосфера на кухнята ви. Лъжички са ръчна..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Лъжички за чай или кафе с традиционни етно мотиви в сребърен цвят. Завършекът от синьо мънисто допълва приятното чувство, който ще оставят във вашите гости. Тези лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за сервиране на топли напитки и ще придадат приятна атмосфера на кухнята ви. Лъжички са ръчна ..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Без значение какво кафе обичате - еспресо, филтърно или на джезве, използвайте тази лъжичка с неповторим дизайн и автентично изпълнение. Една лъжичка смляно кафе е достатъчна за приготвяне на една чаша ароматно кафе. Лъжичките са подходящи и за дозиране и пресипване на подправки. Лъжичките за дозир..
9.00 лв. 12.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)