Меню
Вашата количка

Медно плато

Медно плато
Медно плато
Налично
Медно плато
Медно плато
Медно плато
84.00 лв.
Без данък: 70.00 лв.
Цена в наградни точки: 1680
  • Налично: Налично
  • Наградни точки: 84
Разгледан: 926

Всички снимки на нашите продукти са правени в студийни условия с професионално осветление. Възможно е да има малки разлики в цветовете и нюансите на снимките в сайта и на реалните продукти.

Доставката се осъществява в рамките на 1-3 работни дни чрез куриерска фирма Speedy. Доставка е с фиксиран размер от 4.00 лв. до офис на Speedy и 7.00 лв. до адрес. За поръчки над 70 лв., доставката е безплатна. Повече информация тук.

Материал
Калай
Мед

Голямо, масивно плато, изработено от мед. Платото се състои от долна плътна част с тънко калаено покритие, което го прави годно за сервиране на горещи и студени ястия, и капак изцяло изработен от мед, без покритие. Платото ще добави красива и блестяща нотка към вашата трапеза, при семейни и приятелски сбирки, кетъринг или презентации на храна. Може чудесно да се използва и с декоративна цел, страхотен избор за инфлуенсъри при фотографии на храна и продуктова фотография.

Медното плато е изцяло ръчна изработка.

  • Височина с капак - 15 см.
  • Най-голяма дължина - 36 см.
  • Най-голяма ширина -25 см.
  • Дръжка от метал

Всички медни съдове, които предлагаме имат калаено покритие, което ги прави годни за приготвяне на храни и напитки. Моля, имайте предвид, че с течение на времето медните съдове се окисляват и губят блясъка си, но това по никакъв начин не повлиява на качеството на съда. Медния блясък може да се върне много лесно с натурални средства и излъскване с вълнено парче.

Медното плато е ръчна изработка, поради което цветовете и размерите може да варират в малки граници.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър